Välkommen till Tandfen

Hos oss får du ett personligt bemötande och vi kan erbjuda bra tider. Akuttider får du samma dag eller dagen efter. Personalen på Tandfén har en bred kompetens och klinikchef Sari Toikkanen har mer än 15 års erfarenhet inom tandvården.

Vi tänker framåt och strävar alltid efter hög kvalitet. Tandfén AB är anslutan til Qulan. Qulan är en modell för tandvården som verkar för att säkerställa rutiner och kontroller som har betydelse för patientens säkerhet, god kvalitet, bra behandlingsresultat och hög service. Qulan är utrbetad av Preventum i samarbete med representanter för Karolinska Institutet. Qulan överensstämmer med myndigheternas föreskrifter.

Hos oss kan tandläkarbesöket bli en behaglig upplevelse för hela familjen! Vi har den senaste laser Light Walker från Scanex. Laserunderstödd behandlingar är 95% smärtfri utan bedövning och sprutor. När vi lägger bedövning, använder vi datorstyrd bedövningspennan Wand som upplevs smärtfritt för patienten. Vi utför de flesta implantatbehandlingar, till exempel Brånemarks metod där vi dessutom ger kostnadsfri rådgivning till dem som är intresserade. Våra priser är jämförbara med folktandvårdens.

Fotogalleri